Το μικρό βιβλίο του ναι

21 σύντομες και αποτελεσματικές στρατηγικές πειθούς. Αυτό το μικρό βιβλίο είναι το κλειδί για τη θετική ανταπόκριση των άλλων προς εσάς, τις ιδέες και τις επιθυμίες σας.

9,00 με ΦΠΑ

Εκπτωτική προσφορά "ΠΟΛΙΣ"

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Συγραφέας: Noah GoldStein

2 σε απόθεμα

2ος Συγγραφέας: Steve Martin

Οι Noah Goldstein, Steve Martin και Robert Cialdini είναι γνωστοί ερευνητές και επαγγελματίες της τέχνης της πειθούς. Μαζί έχουν γράψει το βιβλίο The Small BIG και το βραβευμένο με το Royal Society Prize παγκόσμιο best seller με τίτλο Yes! που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Μεταφραστής/τρια: Νοέλα Ελιασά

Εκδότης/τρια: Ροδάνθη Παπαδομιχελάκη

Σελίδες: 152

ISBN: 978-960-605-705-2

Ημερομηνία έκδοσης: 28/12/2020

Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Το μικρό βιβλίο του ναι

   Ξεφυλλίστε το
Το μικρό βιβλίο του ναι

Ξεφυλλίστε το

Περιγραφή

Όλοι θέλουμε να ακούμε το «ναι».
Το «ναι» μας συνδέει με τον κόσμο και μας μεταφέρει στο μέλλον. Γιατί λοιπόν ­δυσκολευόμαστε τόσο να κάνουμε τους ­άλλους να συμφωνήσουν μαζί μας;
Και πώς ­μπορούμε να βελτιώσουμε τις πιθανότητές μας;
Το Μικρό Βιβλίο του Ναι περιέχει 21 σύντομα ­δοκίμια με αποτελεσματικές στρατηγικές πειθούς, που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τις πιθανότητες ­κάποιος να συμφωνήσει με αυτό που ζητάμε.
Είτε πρόκειται για έναν φίλο, έναν συγγενή, έναν σύντροφο, είτε έναν συνεργάτη, έναν διευθυντή ή ακόμα κι έναν ξένο, ­αυτές οι στρατηγικές είναι εξίσου εφαρμόσιμες και αποδοτικές.
Με αποστάγματα σοφίας από ηγέτες με επιρροή και προσεκτικά επιλεγμένες συμβουλές, αυτό το μικρό ­βιβλίο είναι το κλειδί για τη θετική ανταπόκριση σε εσάς, τις ιδέες και τις επιθυμίες σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,25 kg
Διαστάσεις 120 × 177 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Το μικρό βιβλίο του ναι”