Πρώτες βοήθειες - Γίνε γιατρός της ψυχής σου

Χρησιμοποιώντας παραδείγματα με ευχάριστο ύφος, χιούμορ και διεισδυτική ματιά αυτό το βιβλίο είναι το ιδανικό φαρμακείο για τον ψυχολογικό πόνο. Κάθε μέρα μπορεί να αντιμετωπίσουμε συναισθήματα όπως ενοχές, αποτυχία, απόρριψη, ψυχολογικά τραύματα. Ήρθε η ώρα να τα κοιτάξουμε κατάματα.

13,00 με ΦΠΑ

Εκπτωτική προσφορά "ΠΟΛΙΣ"

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Συγραφέας: Guy Winch

Ο Guy Winch είναι ψυχολόγος, συγγραφέας και κεντρικός ομιλητής. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 24 γλώσσες. Η πρώτη του ομιλία στο TED με θέμα Why We All Need to Practice Emotional First Aid είχε πάνω από 5 εκατομμύρια θεατές και είναι η 5η στην κατηγορία θετικής παρακίνησης στο www.ted.com. Έχει τη δημοφιλή στήλη Squeaky Wheel Blog στην ιστοσελίδα Psychology Today.com. Η ιστοσελίδα του είναι: www.guywinch.com. Οι TED Ομιλίες του βρίσκονται εδώ: www.ted.com/speakers/guy_winch Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο Γίνε γιατρός της ψυχής σου.

2 σε απόθεμα

Μεταφραστής/τρια: Μαρία Βασιλειάδου

Εκδότης/τρια: Αλέκα Πλακονούρη

Σελίδες: 296

ISBN: 978-960-605-487-7

Ημερομηνία έκδοσης: 18/10/2022

Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Πρώτες βοήθειες – Γίνε γιατρός της ψυχής σου

   Ξεφυλλίστε το
Πρώτες βοήθειες – Γίνε γιατρός της ψυχής σου

Ξεφυλλίστε το

Περιγραφή

Όλοι αποκτούμε κατά καιρούς συναισθηματικές πληγές. Η αποτυχία, η ενοχή, η απόρριψη και η απώλεια είναι τραύματα αντίστοιχα με τα σωματικά. Όμως ενώ συνήθως εφαρμόζουμε τις πρώτες βοήθειες σε ένα σωματικό τραύμα, οι συναισθηματικοί μας τραυματισμοί μένουν αθεράπευτοι.
Αυτό το βιβλίο μας δείχνει πώς να εφαρμόζουμε τις πρώτες βοήθειες για όλα τα κακοφορμισμένα συναισθήματά μας. Με βάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την πραγματική ζωή, ο ψυχολόγος Guy Winch μας μαθαίνει βήμα βήμα πώς να θεραπεύουμε την ψυχή μας γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά.
Μπορούμε να γίνουμε πιο ανθεκτικοί, να οικοδομήσουμε την αυτοεκτίμησή μας και να αφήσουμε πίσω κάθε τραυματική εμπειρία.

H ομιλία του Guy Winch στο TED Talks, σχετικά με τις συναισθηματικές πρώτες βοήθειες, έγινε viral καθώς προβλήθηκε περισσότερες από 5 εκατομμύρια φορές, φθάνοντας στο τοπ 5 των πιο αφυπνιστικών ομιλιών όλων των εποχών στο TED.com.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,375 kg
Διαστάσεις 140 × 205 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Πρώτες βοήθειες – Γίνε γιατρός της ψυχής σου”