Βρες το στοιχείο σου

Συνδύασε το φυσικό σου ταλέντο με το προσωπικό σου πάθος και προσέγγισε τα υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας.

13,00 με ΦΠΑ

Εκπτωτική προσφορά "ΠΟΛΙΣ"

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Συγραφέας: Ken Robinson

Ο σερ Ken Robinson (γεν. Λίβερπουλ, 4 Μαρτίου 1950) είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ηγέτης στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και του ανθρώπινου δυναμικού. Έχει συνεργαστεί με κυβερνήσεις στην Ευρώπη και την Ασία, με διεθνείς οργανισμούς και εθνικά εκπαιδευτικά συστήματα, με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κάποιες από τις κορυφαίες πολιτισμικές οργανώσεις του κόσμου. Ανάμεσά τους, το Royal Shakespeare Company, το Liverpool Institute for Performing Arts του σερ Paul McCartney, το J. Paul Getty Trust και το Education Commission of the States. Από το 1989 ως το 2001 ήταν καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Γουόρικ. Ο Lou Aronica (γεν. 1958) είναι Αμερικανός συγγραφέας και εκδότης, κυρίως βιβλίων επιστημονικής φαντασίας. Εξέδωσε τις ανθολογίες Full Spectrum. Ως εκδότης, ξεκίνησε στην Bantam Books, όπου και δημιούργησε τη σειρά επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας Bantam Spectra. Στη συνέχεια, πέρασε στην Avon και συνέβαλε στη δη­μιουργία της σειράς επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας Avon-Eos. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο Βρες το στοιχείο σου.

2 σε απόθεμα

2ος Συγγραφέας: Lou Aronica

Μεταφραστής/τρια: Ελένη Τουλούπη

Φρύνης 26 Παγκράτι 116 33

Εκδότης/τρια: Ανδρομάχη Γεωργιάδου

Σελίδες: 352

ISBN: 978-960-605-697-0

Ημερομηνία έκδοσης: 01/01/1970

Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Βρες το στοιχείο σου

   Ξεφυλλίστε το
Βρες το στοιχείο σου

Ξεφυλλίστε το

Περιγραφή

Γραμμένο από έναν εκ των κορυφαίων στοχαστών και ομιλητών στον κόσμο γύρω από τη δημιουργικότητα, την αυτοπραγμάτωση και την επιτυχία, το Βρες το Στοιχείο σου αναφέρεται στο σημείο όπου το φυσικό ταλέντο συναντά το προσωπικό πάθος. Όταν οι άνθρωποι φτάνουν στο στοιχείο τους, νιώθουν πως είναι πραγματικά ο εαυτός τους, έχουν κίνητρο και πετυχαίνουν την κορυφαία επίδοσή τους.
Διερευνά τα συστατικά ενός νέου πλαισίου ιδεών: τη διαφορετικότητα της ευφυΐας, τη δύναμη της φαντασίας και της δημιουργικότητας, και τη σημασία της αφοσίωσης και της πίστης στις ικανότητές μας. Με καυστικό χιούμορ, ο Ken Robinson μελετά τις συνθήκες που μας επιτρέπουν να βρεθούμε στο Στοιχείο μας, αλλά και όσες δυσκολεύουν την πιθανότητα αυτή. Μας δείχνει ότι η ηλικία και το είδος του επαγγέλματος δεν αποτελούν εμπόδια και πως, από τη στιγμή που θα βρούμε τον δρόμο μας, μπορούμε να βοηθήσουμε κι άλλους να το κάνουν.

Το Βρες το Στοιχείο σου περιγράφει μια πραγματικά απαραίτητη στρατηγική για τη μεταμόρφωση της εκπαίδευσης, της εργασίας και της επικοινωνίας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της ζωής και της επιτυχίας στον 21ο αιώνα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,435 kg
Διαστάσεις 140 × 205 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Βρες το στοιχείο σου”