Αλλαγή με Σύμμαχο τον Καθρέφτη

Η εργασία με τον καθρέπτη είναι μία μέθοδος που καθιερώθηκε αποκλειστικά από την Louise Hay, για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας και να έχετε μία ολοκληρωμένη και χαρούμενη ζωή. Τώρα, η Louise περιγράφει για πρώτη φορά λεπτομερώς αυτήν την απλή αλλά υπέροχη πρακτική και μοιράζεται μαζί μας ένα πρόγραμμα 21 ημερών, στο οποίο θα μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές…

12,00 με ΦΠΑ

Εκπτωτική προσφορά "ΠΟΛΙΣ"

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Συγραφέας: Hay Louise

3 σε απόθεμα

Σελίδες: 168

ISBN: 978-618-5093-80-8

Περιγραφή

Η εργασία με τον καθρέπτη είναι μία μέθοδος που καθιερώθηκε αποκλειστικά από την Louise Hay, για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας και να έχετε μία ολοκληρωμένη και χαρούμενη ζωή. Τώρα, η Louise περιγράφει για πρώτη φορά λεπτομερώς αυτήν την απλή αλλά υπέροχη πρακτική και μοιράζεται μαζί μας ένα πρόγραμμα 21 ημερών, στο οποίο θα μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν:

• Να αφήσετε πίσω το παρελθόν σας
• Να αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας
• Να απελευθερώσετε τον θυμό σας
• Να συγχωρέσετε τον εαυτό σας και όσους σας πλήγωσαν
• Να θεραπεύσετε τις σχέσεις σας
• Να ζήσετε δίχως άγχος
…και πολλά ακόμη!

Ανακαλύψτε, λοιπόν, όλους τους τρόπους με τους οποίους ο καθρέπτης σας μπορεί να γίνει ισχυρό εργαλείο για τη θετική μεταμόρφωση και τη φροντίδα του εαυτού.

«Ο καθρέπτης αντανακλά τα αισθήματα που τρέφετε για τον εαυτό σας. Σας βοηθάει να εντοπίσετε άμεσα τα σημεία στα οποία συναντάτε τη μεγαλύτερη αντίσταση και εκείνα στα οποία είστε ανοιχτοί και δεκτικοί. Οι ισχυρότερες βεβαιώσεις είναι αυτές που εκφωνείτε μεγαλόφωνα μπροστά στον καθρέπτη, κοιτώντας βαθιά μέσα στα μάτια σας».

– Louise Hay

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 14 × 21 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αλλαγή με Σύμμαχο τον Καθρέφτη”