Άλλαξε τη Σκέψη σου Άλλαξε τη Ζωή σου

Ο τρόπος σκέψης έχει μεγάλο αντίκτυπο στην συμπεριφορά σου και επηρεάζει άμεσα το πώς αντιμετωπίζεις καταστάσεις, ανθρώπους και ευκαιρίες.
Διέλυσε τις σκέψεις που σε καθηλώνουν τόσα χρόνια και ξεκίνα να χτίζεις τα σωστά θεμέλια για μια ζωή γεμάτη φως.
Να θυμάσαι, πως ό,τι δεν αλλάζεις, το επιλέγεις!

18,00 με ΦΠΑ

Εκπτωτική προσφορά "ΠΟΛΙΣ"

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

Συγραφέας: Dyer Wayne

3 σε απόθεμα

Σελίδες: 432

ISBN: 978-618-5093-39-6

Περιγραφή

Το Τάο Τε Κινγκ, γραμμένο πριν από 2.500 χρόνια από τον κορυφαίο Κινέζο φιλόσοφο Λάο Τσε, αποτελεί το απόσταγμα της Ταοϊστικής Σοφίας και θεωρείται ως η απόλυτη ερμηνεία της Ύπαρξης. Με τη δική του μοναδική και σύγχρονη πνευματική ματιά, ο Dr Wayne Dyer φωτίζει τα μυστικά του κλασικού κειμένου, φανερώνοντάς μας τα κλειδιά για να βιώσουμε και να εφαρμόσουμε την αρχαία σοφία του Τάο στον σημερινό κόσμο για μια πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Απόσπασμα από το Βιβλίο

Το βιβλίο Άλλαξε τις Σκέψεις Σου, Άλλαξε τη Ζωή Σου είναι το τελικό προϊόν μιας μακρόχρονης αναζήτησης διαλογισμού και εφαρμογής του Τάο Τε Κινγκ, ενός βιβλίου Σοφίας το οποίο έχει μεταφραστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κείμενο στον κόσμο, με εξαίρεση τη Βίβλο.

Τί είναι όμως, τελικά, αυτό το πράγμα που ονομάζεται “Τάο”; Όπως διαβάζουμε στην πρώτη στροφή, αν το ονομάσεις, χάνεις. ΤΟ καλύτερο που μπορούμε να πούμε, λοιπόν, είναι πως το Τάο είναι η υπέρτατη πραγματικότητα, η Πηγή που εμπεριέχεται στα πάντα. Το Τάο δεν αρχίζει ούτε τελειώνει πουθενά, κι όμως ζωοποιεί τα πάντα μέσα στον κόσμο των μορφών και των ορίων, γι’ αυτό και αποκαλείται “ο κόσμος των δέκα χιλιάδων πραγμάτων”.

…Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα δοκίμιο για την κάθε στροφή, το οποίο να αποδεικνύει την πολύτιμη σοφία της και την εφαρμογή της στον 21ο αιώνα. Συνέταξα τα 81 κείμενα του παρόντος βιβλιππυ βασισμένος στον τρόπο με τον οποίον το περιεχόμενο των στροφών επηρέασε εμένα τον ίδιο. Αυτό το βιβλίο είναι η προσωπική μου εμπειρία με το Τάο Τε Κινγκ, και η ενόραση πάνω στη ζωή και στη φύση που η κάθε στροφή του μου προσέφερε.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 17 × 24 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Άλλαξε τη Σκέψη σου Άλλαξε τη Ζωή σου”